Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: a menedzser a balhézó Ronaldo távozását akarja – sajtóhír

Cristiano Ronaldo nyílt támadást indított csapata ellen a legutóbbi nyilatkozatában, amely egész biztosan nem marad következmények nélkül…

(Photo by James Gill – Danehouse/Getty Images)

A Manchester United portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo nyilatkozata után a csapat menedzsere, Erik ten Hag hétfőn találkozott a klub vezetőségével, Joel Glazer társelnökkel, Richard Arnold vezérigazgatóval és a futball-igazgató John Murtough-fal, hogy megvitassák, milyen következményekkel kell szembenéznie a sztárnak.

Az ESPN információi szerint a holland menedzser egyértelműen közölte a vezetőkkel, hogy a továbbiakban nem szeretné, hogy Ronaldo a klub játékosa maradjon. A portál úgy tudja, Ten Hag szerint Ronaldo túl messzire ment a klubot érintő kritikáival, illetve azzal is, hogy azt mondta: nem tiszteli a főnökét. A Manchester United most jogi tanácsokat kér a helyzet legjobb kezelése érdekében.

Az angol sajtó szerint a Manchester United kivizsgálja majd a teljes interjút, és ennek fényében hoz majd döntést Ronaldo jövőjéről.

“Életem legnehezebb időszakában vagyok. Úgy érzem, elárult a Manchester United, és mindenért én lettem a hibás, fekete bárányt csináltak belőlem” – említette válogatott szidalmai közt a portugál klasszis.

Ronaldo az idei szezonban 16 mérkőzésen mindössze három gólt szerzett, kétszer az Európa-ligában, egyszer a bajnokságban volt eredményes. A PL-ben jobbára csak csereként veszik őt számításba, a nemzetközi mérkőzéseken jutott rendszeres játéklehetőséghez.