Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pisztolyt fogott a partjelzőre, eljárás indult a megyei labdarúgó ellen

Helyi sajtóbeszámolók szerint meglehetősen bizarr eset zajlott le a közelmúltban egy megye III-as magyar bajnokin…

 

A Kisalföld beszámolói szerint fegyvernek látszó tárgyat, egy pisztolyt fogott a játékvezető-asszisztensre mérkőzés közben egy tényői futballista az egyik múlt heti bajnokin Péren. Az esetről fotó is készült, így rendőrségi eljárás indult a játékos ellen.

A hétvégén rutinos játékvezetőket küldött a Győr-Moson-Sopron megyei igazgatóság játékvezetői bizottsága Tényőre. A megyei III. osztályban szereplő felnőttek találkozóját NB III-as, míg a tartalékok összecsapását megyei I-es bíró vezette – szerencsére minden atrocitás nélkül –, mivel egy elképesztő korábbi esemény jutott a testület tudomására. Nem mindennapi történet szemtanúi lehettek ugyanis a Pér–Tényő tartalékbajnoki nézői, amikor is a meccs közben egy melegítőben, kabátban lévő tényői futballista fegyvernek tűnő pisztolyt fogott az egyik asszisztensre.

Az MLSZ megyei igazgatósága azzal együtt, hogy értesítette az országos szövetséget, feljelentést tett a rendőrségen.

“Szeretném leszögezni, hogy részemről egyértelműen a viccelődés állt a cselekedetem hátterében, senkit nem volt szándékomban bántani, senkinek nem akartam ártani! A pisztoly egy labdarúgó kisfiánál volt, tőle került hozzám, csupán egy műanyag játék pisztoly, semmi különös. Ott a helyszínen fel sem merült bennem, milyen következményei lehetnek a meggondolatlan bolondozásnak, amit már aznap megbántam. Nagyon sajnálom, óriási butaság volt ezzel gondot okozni másoknak, magamnak és a sportágnak” – mondta el az érintett labdarúgó a Kisalföld érdeklődésére.