Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2020: kiderült, mikor léphet pályára a szenegáli válogatottban Sadio Mané

Mint ahogyan arról beszámoltunk, Sadio Mané helyet kapott a szenegáli válogatott vb-keretében, azonban jelenleg is sérüléssel küszködik. A szenegáli szövetség azonban most elárulta, hogy mikor léphet majd pályára a tornán a Liverpool támadója. 

(Photo by Stefan Matzke – sampics/Corbis via Getty Images)

A szenegáli válogatott támadójának, Sadio Manénak csak az ” első meccseket” kell kihagynia a világbajnokságon, ezt a szenegáli szövetség alelnöke, Abdoulaye Sow jelentette be. Elmondása szerint csak a torna elején kell megbirkózniuk legjobb játékosuk hiányával, azonban nem kell sokáig nélkülözniük.

“Abban bízunk, hogy csak az első meccseket kell Sadio nélkül játszanunk és nyernünk, mert Sadión kívül is van még 25 játékosunk. Senki sem akart ezt, de ez történt”

– mondta Sow az Associated Press.

Sow nem részletezte, hogy Mané várhatóan hány meccset fog kihagyni, és a támadó erőnlétéről sem érkezett friss hír.

Mané a Bayern München Werder Bremen elleni, 6-1-re megnyert bajnoki mérkőzésén sérült meg. A játékost már a 20. percben lecserélték, a német klub pedig később azt közölte, hogy a jobb lábszárcsontján sérült meg.

Szenegál első mérkőzését Hollandia ellen játssza a világbajnokságon november 21-én. Négy nappal később a házigazda Katar ellen lép pályára, november 29-én pedig Ecuador lesz az ellenfele.