Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real játékosa lehet Marokkó segítségére a vb-n – sajtóhír

Korábban beszámoltunk róla, hogy a marokkói válogatott sérülések miatt jelentős gondokkal küzd, melynek megoldására újabb forgatókönyv merült fel…

(Photo by Jalal Morchidi/Anadolu Agency via Getty Images)

A világbajnokságra készülő marokkói válogatott az elmúlt napokban két játékosát is elvesztette: Amine Harit biztosan kihagyja a tornát és Zakaria Abuklal szereplése is erősen kérdésessé vált.

A Ferencváros játékosa, Ryan Mmaee behívása mellett egy másik opció is felmerült, ugyanis egybehangzó francia lapértesülések szerint a marokkói szövetség felvette a kapcsolatot a Real Madridtól az AC Milanban kölcsönben szereplő, Brahim Díaz meghívása ügyében. A spanyol játékos marokkói felmenőkkel rendelkezik, így választhatja az afrikai válogatottat is, mivel a hispánok nemzeti csapatában tétmeccsen még nem szerepelt.

A Marokkóval szomszédos Melilláról származó irányító a Manchester City-ben nevelkedett, majd 2018-tól két idényt töltött a “királyi gárdánál”, azonban immár harmadik szezon óta a Rossonerit erősíti. Díaz eddig 96 mérkőzésen 15 gólt szerzett a milánói egylet mezében.

Marokkó ellenfelei Horvátország, Beligum és Kanada lesznek a csoportküzdelmek során.