Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést kaphat az AC Milan középpályása! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese a következő hetekben új szerződést fog kötni meghatározó középpályásával, Ismael Bennacerrel.

(Photo by Mattia Ozbot/Getty Images)

A La Gazzetta Dello Sport legfrissebb beszámolója alapján az AC Milan gárdája Stefano Pioli és Pierre Kalulu után újabb meghatározó szereplőjével szeretne új, hosszú távú szerződést kötni Ismael Bennacer személyében. A középpályás aktuális kontraktusa 2024 nyaráig érvényes, ezt szeretnék a vezetők további 3 évvel meghosszabbítani. A hírek szerint komoly ösztönzők is bekerülnének Bennacer szerződésébe, például a jelenlegi 1,5 millió eurós fizetésének majdnem a háromszorosát kereshetné meg évente. A források alapján a 24 éves játékos is hajlik a hosszabbítás felé, így a Milan már a világbajnokság miatt kialakuló szünet alatt szeretné letudni a papírmunkát.

Bennacert 2019 nyarán igazolta le az AC Milan együttese az Empolitól 17,2 millió euróért. A klub színeiben azóta 126 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 4 gólt és 8 gólpasszt jegyzett.