Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United vs. Ronaldo: a klublegenda szerint csak egy megoldás van

Mindazonáltal, hogy az általa tulajdonolt negyedik ligás Salford kiesett az angol FA-kupából tegnap este, a Sky Sports-t jobban érdekelte, hogy szakértője, Gary Neville miként vélekedik Cristiano Ronaldo és a Manchester United konfliktusáról.

(Photo by Gualter Fatia/Getty Images)

Mint ismert, Ronaldo nyíltan beleszállt a Manchester United kapcsán fél Angliába. Gary Lineker szerint ezzel végleg bezárja maga mögött az Old Trafford kapuit. A portugál szupersztár egykori csapattársa, Gary Neville sincs túl jó véleménnyel a híres kiborulásról. Azonban a korábbi angol válogatott védő elég jól átlátja az eseményeket, és megérti Ronaldo kirohanását, még ha azt egy bulvárlapon keresztül is tette meg:

„Kíváncsi vagyok, hogy mit fog tenni a Manchester United, mert a valóság az, hogy tudják, hogy meg kell szüntetniük Cristiano szerződését, különben olyan precedenst teremtenek, amely lehetővé teszi, hogy a jövőben minden játékos kritizálja a klubját. Egyetértek néhány dologgal, amit Crisitano mondott, és sok Man United-szurkoló majd szintén sok mindennel. De az igazság az, hogy ő egy cég alkalmazottja, és a Manchester Unitednak lépnie kell a napokban.”

– latolgatta Neville, „CR7” kirúgásának esélyeit.

A botrány árnyékában érdemes megjegyezni, hogy a 38. születésnapja előtt álló Ronaldo alapszerződése egyébként is lejár a mostani szezon végén a „Vörös Ördögökkel”.