Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea egykori sztárja a búcsúzó Dzsudzsákot dicsérte

Vasárnap visszatér a magyar válogatottba a Görögország elleni felkészülési mérkőzésre a nemzeti együttes korábbi csapatkapitánya…

A Zalaegerszeg utánpótlásában dolgozó William Gallas a magyar közmédia kérésére a magyar válogatottól búcsúzó Dzsudzsák Balázsról mondta el a korábbi tapasztalatait:

“Játszottam ellene korábban, találkoztunk is többször, néhány hónapja pedig éppen arról beszélgettünk, hogy mi lesz majd a futball után. Jó lesz látni vasárnap, ahogy ünneplik őt.”

“A kapitány remek munkát végzett, és kívánom, hogy a jövőben egy újabb szinten tudjon lépni a magyar válogatott, melyet kiváló játékosok alkotnak” – mondta el a magyar válogatott Nemzetek Ligája-szerepléséről.

A fénykorában többek közt a Chelsea-t és az Arsenalt is erősítő francia válogatott labdarúgó a Les Bleus vb-esélyeiről a következőket mondta: “A középpályán nem lesz ott Paul Pogba és N’Golo Kanté, hiányukban pedig nincsenek olyan játékosok ezeken a posztokon, akiknek nagy tapasztalatuk lenne az ilyen tornákról. A Bajnokok Ligája természetesen ad rutint, de a vb teljesen más. Fontos, hogy az első meccset gond nélkül megnyerjük, mert egy ilyen sorozatban nagyon lényeges a jó rajt. Ha Didier Deschamps most megint megnyeri a vb-t a csapattal, a torna után akkor is Zidane követi a kapitányi poszton. Mindenki várja ezt a pillanatot, hiszen ő Zidane, és őt minden francia imádja.”