Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bilbao szélsőjét szemelte ki a Liverpool! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool együttese jövő nyáron szeretné leigazolni az Athletic Bilbao szélsőjét, Nico Williamst.

(Photo by Francisco Macia/Quality Sport Images/Getty Images)

A legfrissebb spanyol sajtóhírek szerint a Liverpool gárdája jövő nyáron szeretné leigazolni az Athletic Bilbao egyik legnagyobb értékét, Nico Williamst. A 20 éves szélső az elmúlt egy évben meghatározó szerepet harcolt ki magának a Bilbao csapatában, valamint beverekedte magát a spanyol válogatottba is, ahol ott szerepel a neve Luis Enrique 26 fős vb-re készülő keretében. Williams az előző szezonban többnyire csereként szállt be a meccseken, idén viszont már majdnem annyi játékpercet töltött a pályán, mint a teljes tavalyi kiírásban. Az eddig lejátszott 15 mérkőzése alatt ráadásul igen eredményesnek is bizonyult, ugyanis 4-4 góllal és gólpasszal segítette csapatát, amely jelenleg a 4. helyet foglalja el a bajnokságban. A források alapján a Liverpool vezetősége megfigyelőket fog küldeni a világbajnokságra, hogy külön figyeljék Williams teljesítményét a torna során. A hírek szerint a Bilbao jövő nyáron hajlandó is lenne megválni a tehetséges szélsőtől, amennyiben legalább 25 millió eurót kapnak érte cserébe.

Nico Williams a Bilbao színeiben eddig 57 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 7 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 25 millió euróra taksálja a transfermarkt.