Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Toulouse fiatal tehetségét szemelte ki az Arsenal! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal együttese szeretné leigazolni a Toulouse fiatal tehetségét, Farés Chaibit.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

A Foot Mercato legfrissebb beszámolója alapján Mikel Arteta a nyári átigazolási időszakban szeretné bővíteni a varicáiós lehetőségeit a középpálya tengelyében, ahol jelenleg igen “vékony” az Arsenal kerete. A hírek szerint a spanyol mester erre a feladatra a Toulouse játékosát, Farés Chaibit szemelte ki, aki nem csupán a középpálya közepén, hanem mindkét szélén is megállja a helyét. A fiatal tehetség 2019 óta tartozik a Toulouse kötelékébe, akik a Lyon akadémiájától szerezték meg őt. Chaibi a mostani szezonban került fel a Toulouse felnőttei közé, ahol hamar meghatározó szerepet harcolt ki magának. Ezt jól mutatja, hogy az idény eddigi szakaszában 13 bajnokin már több mint 800 percet tölthett a pályán, amelyeken 2 gólt és 4 gólpasszt jegyzett. A források alapján a Toulouse a nyáron hajlandó lenne elengedni fiatal tehetségét, ám természetesen alaposan megkérnék az árát az Arsenaltól.

Farés Chaibit a szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 4 millió euróra taksálja a transfermarkt.