Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bizonytalan a magyar válogatott középpályás sorsa – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint jelentős a bizonytalanság a magyar válogatott középpályásának további sorsa iránt klubjánál…

A Nemzeti Sport horvát forrásokra hivatkozva arról ír, hogy az Eszék magyar válogatott középpályása, Kleinheisler László szerződéshosszabbítása is a levegőben lóg, mivel a klub költségek csökkentésén dolgozik, a csapat legjobb játékosai közé tartozó légiós pedig fizetésemelést szeretne.

A csapat havi bérköltsége durván 6 millió kuna (kb 324 millió forint), s a költségvetés racionalizálásához legalább két játékost értékesíteni kellene. Kleinheisler nincs azok között, akiktől jó pénzért megválnának, de az egyik legjobb teljesítményt nyújtó magyar válogatott labdarúgó nyíltan jobb fizetési kondíciókat szeretne. Az elkövetkezendő hetek fő kérdése tehát egyértelműen Kleinheisler szerződéshosszabbítása.

A 28 esztendős középpályás jelenlegi szerződése 2023. június 30-ig szól az eszéki csapatnál. Kleinheisler az idei bajnoki szezonban 16 mérkőzés alatt hatszor volt eredményes, ezzel már most beállította az eddigi legjobb évében szerzett hat gólját, amit 2020-2021-es szezonban 31 találkozó leforgása alatt szorgoskodott össze.