Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Három csapat érdeklődik az Arsenal mellőzött hátvédje iránt! – sajtóhír

Az ESPN értesülései szerint három csapat is érdeklődik az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal mellőzött hátvédje, Cédric Soares iránt…

Az ESPN úgy tudja, hogy a Villarreal, a Bayer Leverkusen és a Fulham is érdeklődést mutat az Arsenalnál háttérbe szorult Cédric Soares iránt. Az Eb-győztes hátvéd mindössze 4 tétmérkőzésen kapott lehetőséget Mikel Artetától az aktuális idényben, ráadásul csupán 1-szer kezdőként. Az Arsenal minden bizonnyal megfelelő ajánlat esetén már a januári átigazolási időszak folyamán elengedi a létszámfeletti játékosát. 

Cédric Soares 2020 januárjában kölcsönbe került az Arsenalhoz, majd a nyáron végleg szerződtette a klub. Minden sorozatot egybe véve eddig 59 mérkőzésen jutott szóhoz az Arsenalban, ezeken 2 találatot és 5 gólpasszt jegyzett. Soares korábban megfordult az Interben is, de ott sem termett sok babér a számára. Legszebb éveit kétségtelenül a Southamptonban és a Sporting Lisszabonnál töltötte. Soares nagy részt vállalt a portugál válogatott 2016-os Eb-sikeréből, a kiesés szakasztól kezdve rendre a kezdőben kapott lehetőséget.