Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szoboszlai teljesítette egy kisgyermek álmát

A magyar válogatott 2-2-es döntetlent játszott Luxemburg ellen, melyet követően egy Belgiumban élő kisfiú elkérte a magyar válogatott csapatkapitányának mezét…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A magyar válogatott Luxemburg elleni mérkőzését követően a válogatott újdonsült csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik egy kisfiúnak akarta adni a mezét, aki egy kedves transzparensen kérte tőle az ereklyét, azonban egy másik szurkoló elhalászta előle.

“Neked, a magyar szurkolók fejének, aki megcsípte azt a Szoboszlai-mezt, amelyet 2022. november 17-én, csütörtökön a Luxemburg-Magyarország mérkőzésen a fiamnak dobta. Valószínűleg soha nem fogod látni ezt az üzenetet, de ma este egyértelműen eloltottad a fiam szemében lévő összes csillagot a gesztusoddal! Nem kívánunk ártani az embereknek, de ma este egyértelműen szerencsés vagy, hogy nem voltam jelen, hogy lássam ezt a jelenetet! Szegény fickó, szegény világ, tedd ezt egy 9 évessel!” – írta a kisfiú édesapja egy szurkolói csoportban.

A fiamnak volt egy plakátja, amire kiírtuk, hogy Dominik add oda a mezedet. Mikor ezt meglátta, egyből levette a mezét és felénk jött. Mikor bedobta a lelátóra, akkor két férfi előttünk állt, és ők kapták el. Mindenki mondta, hogy ez a kicsié, de nem akarták odaadni. A fiam emiatt nagyon szomorú lett. Jelenleg pedig várom a fejleményeket, és remélem, hogy minden jól alakul majd” – mondta el a gyermek édesapja a Sportalnak.

Nem sokkal később egy másik bejegyzés is megjelent, melynél Szoboszlai az alábbit kommentelte: “A kisfiú vagy a szülők elérhetőségét kérném és a másik mez az övé.”

A beszámolók szerint azóta sikerült megbeszélni a történteket, és minden bizonnyal a Belgiumban élő kisfiú hamarosan megkaphatja a hőn áhított mezt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Aranygól (@aranygol) által megosztott bejegyzés