Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sampdoria: “Már csak a csoda segíthet, tegyünk csodát!”

Az Inter elleni döntetlen után az olasz bajnokságban (Serie A) a bennmaradásért küzdő Sampdoria vezetőedzője kihagyta a jelszót a folytatásra…

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

A Sampdoria szezon közben kinevezett szerb vezetőedzője, Dejan Stankovic elégedett volt csapata küzdőszellemével, és hasonló mentalitást szeretne látni játékosaitól a hátralévő meccseken:

“Kemény meccs volt, küzdöttünk, csúsztunk-másztunk az egy pontért. Gratuláltam a csapatomnak a mutatott mentalitáshoz és az elért eredményhez. Hiszek a kemény munkában, hogy büszkeséggel és elkötelezettséggel bármit elérhetünk. Talán már csak a csoda segíthet rajtunk, de akkor tegyünk csodát. Az a dolgom, hogy az utolsó pillanatig tartsam a lelket a csapatomban, és harcoljunk a bennmaradásért, hogy minden meccs után emelt fővel hagyhassuk el a játékteret.”

A genovai gárda az előző két meccsén két döntetlent ért el a Monza és az Inter ellen, tehát tulajdonképpen már elindult felfelé, de így is rettentő rosszul áll. A Sampdoria még ezzel a két ponttal is csak 11 pontot szerzett az első 22 forduló alatt, és az utolsó bennmaradó helytől nyolc ponttal van lemaradva, miközben jelenleg az utolsó előtti helyet foglalja el, egyedül a nyeretlen Cremonesét megelőzve.