Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Súlyos sérülést szenvedett a Ferencváros játékosa – sajtóhír

A Ferencváros elmúlt hétvégi bajnokiján már az első félidőben le kellett cserélni a csapat rutinos középpályását, állapotáról azonban eddig nem adtak tájékoztatást…

Ugyan a Ferencváros továbbra sem adott tájékoztatást a súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedő Muhamed Besic állapotáról, a bosnyák sportsport.ba portál úgy tudja, hogy a középpályás térdszalag-szakadást szenvedett, ráadásul ugyanabban a térdében, amellyel korábban már az Evertonnál is bajlódott.

A 30 éves védekező középpályás a másfél évvel ezelőtti visszatérése óta a közelmúltban nyerte vissza a legjobb formáját, már csak ezért is számítana különösen érzékeny veszteségnek, amennyiben a Fradi valóban hónapokra elvesztette a játékost. Besic az idei szezonban 16 bajnokin és többek közt öt Európa-liga-csoportmérkőzésen lépett pályára.

A magyar bajnok már csak azért is lett rövidebb ezen a poszton, mert a közelmúltban eladta Aissa Laidounit az Union Berlinnek. A hírek szerint a zöld-fehérek mindenképpen erősíteni szeretnének középpályásposztra, a kiszemeltek közé tartozik Simone Trimboli és Mehdi Budzsema.