Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért a Ferencváros korábbi támadója – HIVATALOS

A támadót eddig kölcsönben foglalkoztató csapata hivatalosan is megerősítette, hogy nem számol a továbbiakban a Ferencváros játékosával…

A Viktoria Plzen hivatalos honlapján erősítette meg, hogy közös megegyezéssel felbontotta Fortune Bassey kölcsönszerződését, így a 24 éves támadó visszatért a Ferencvároshoz.

A nigériai támadó az ősszel mindössze 322 perc játékidőt kapott, s csupán egy gólt szerzett 18 pályára lépés alatt. A cseh bajnokságban szereplő együttes nem vitte el magával Bassey-t a téli edzőtáborába, így egy ideje már sejthető volt, hogy nem számítanak a további szolgálataira.

A cseh bajnokság korábbi gólkirályát a Fradi egy évvel ezelőtt szerezte meg, a csapat színeiben két gólt szerzett tavaly tavasszal, majd a nyári BL-selejtezőkön ugyancsak kétszer volt eredményes. Bassey korábban a Bohemians együttesében, majd az Olympia Radotínban szerepelt, később a másodosztályú Ustí nad Labem felé vette az irányt Csehországon belül.

A zöld-fehérek egyelőre nem adtak tájékoztatást Bassey jövőjéről, így azt sem tudjuk, hogy marad-e a magyar bajnoknál, vagy rögtön továbbadják őt máshova.