Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: a Bayern edzője nem számított rá, hogy ilyen passzív lesz a PSG

A Bayern München 1-0-s győzelmet aratott a Paris Saint-Germain vendéegként kedd este a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén…

(Photo by Markus Gilliar – GES Sportfoto/Getty Images)

A Bayern München vezetőedzője, Julian Nagelsmann úgy gondolta, hogy csapata az első félidőben jobban játszott, noha a másodikban szerezte a gólt:

“Az első huszonöt percben nagyon jól futballoztunk. Kissé meg is lepett minket, hogy ilyen sokat volt nálunk a labda. Nem számítottunk rá, hogy a PSG ennyire passzív lesz, de jó első félidőt zártunk. A szünet után is jól kezdtünk, aztán kicsit elakadtunk, bár a két komolyabb lehetőségük egyaránt les volt.”

“Voltak kifejezetten jó periódusaink, például az első huszonöt perc és a második félidő eleje. A vége elég szoros volt, de a PSG kiváló csapat, úgyhogy nagyon örülünk a győzelemnek. Mindenki megmutatta, hogy győzni akarunk, méghozzá csapatként. Tudjuk, hogy egyénileg is megvan a megdelelő minőségünk, de ezt össze kell tennünk a pályán, és harcolnunk az első perctől kezdve az utolsóig” – tette hozzá Eric Maxim Choupo-Moting, a Bayern csatára.

A párharc visszavágóját három hét múlva, március 8-án, szerda este 21 órától rendezik az Allianz Arenában.