Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új információkkal jelentkezett a földrengésben eltűnt játékos ügynöke

Ahogyan arról beszámoltunk, múlt hétfőre virradóra 7,8-as erősségű földrengés rázta meg Törökországot és Szíriát, a két országban együttesen már többezer halálos áldozatot regisztráltak…

(Photo by Cem Genco/Anadolu Agency via Getty Images)

Több mint egy hete nem találják a Hatayspor ghánai válogatott labdarúgóját, Christian Atsut, akinek a Törökországot és Szíriát sújtó földrengésben veszett nyoma. Noha többször is felröppentek olyan hírek, hogy megtalálták, ezek alaptalannak bizonyultak.

A korábban a Chelsea-ben és a Newcastle United-ben is játszó 31 éves futballista ügynöke, Nana Sechere továbbra sem adta fel a reményt, hogy a játékos előkerül és tájékoztatást adott a keresés jelenlegi fázisáról:

“Már meghatároztuk Atsu szobájának pontos helyét, és két pár cipőjét is megtaláltuk. A hőfelvételek azt erősítették meg, hogy akár öt életre utaló jel is van a romok alatt, de azt hisszük el, amit látunk és hallunk” – említette az ügynök.

Sechere hozzátette, hogy hihetetlenül lassan haladnak a dolgok, és sokan meghaltak, mert nem álltak rendelkezésre a szükséges erőforrások. Az ügynök kifejezte, hogy sajnálja, hogy a klub nincs mellettük, miközben keresik Atsut.

A keddi hírek szerint a Törökországot és Szíriát megrázó földrengések áldozatainak száma már meghaladta a 40 ezer főt.