Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Görögország: létszámfölényben aratott újabb győzelmet a Panathinaikosz

A görög bajnokság (Super Liga) listavezetője a Panathinaikosz szombaton a hatodik helyezett Volosz együttesét látta vendégül a kötelező győzelem reményében…

A Panathinaikosz esélyeshez méltóan, két második félidei találattal 2-0-ra felülmúlta a Voloszt. A zöld-fehérek közelmúltban szerződtetett magyar légiósa, Kleinheisler László nevezve volt a kezdőcsapat, azonban a bemelegítés alatt rosszul létre panaszkodott, így nem lépett pályára. További információ egyelőre nem jelent meg az állapotával kapcsolatban, így nem tudjuk, hogy pontosan milyen sérülést szenvedett. Az első félidő gól nélküli döntetlennel zárult, majd a második etap elején a vendégek tíz emberre fogyatkoztak, tíz perccel később pedig a Panatinaikosz Dimitrosz Kurbelisz góljával magához ragadta a vezetést. Újabb tíz perccel később a hazaiak büntetőhöz jutottak, melyet Andraz Sporar váltott gólra, bebiztosítva a Pana-sikert.

A sorozatbeli harmadik győzelmét arató Panathinaikosz immár négy ponttal vezeti a bajnokságot a nála kettővel kevesebb mérkőzést játszó AEK Athén előtt.

Panathinaikosz – Volosz 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Kurbelisz (59.), Sporar (69. – büntetőből), ill.
Kiállítva:ill. Sy (50.)

A bajnokság aktuális állása


Standings provided by Sofascore