Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: megsérült a sztárcsatár a Real Madrid elleni találkozó előtt!

Jelen állás szerint úgy tűnik, nem múlt el ‘áldozat’ nélkül a Liverpool szombat esti Newcastle elleni bajnoki győzelme. A találkozón ugyanis kényszerűségből kellett lecserélni azt a Darwin Nunezt, aki Jürgen Klopp menedzser szerint fájdalmat érezve hagyta el a pályát. 

A Liverpool támadója a második félidő elején, egy Kieran Trippier-el való szerencsétlen ütközést követően kapott a vállához, és egy óra elteltével kényszerűségből el is hagyta a pályát.

“Darwin érzett valamit a vállánál. Most fájdalmai is vannak. Meg kell vizsgálnunk őt, és meglátjuk az eredmények alapján, hogy számíthatunk-e rá. Bizakodó vagyok, és remélem csak az esetet követő fájdalomról van szó.” – adott állapotjelentést a Newcastle elleni találkozón biztatóan futballozó, gól is szerző uruguayi csatáráról Klopp, aki megjegyezte azt is, hogy a Real Madrid elleni keddi Bajnokok Ligája találkozót megelőző sajtótájékoztatóján pontosabb információkat tud majd adni Darwin Nunezről.

 

A Liverpool kedd este 21:00-tól fogadja a Real Madridot az Anfield Roadon a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán – Tv: M4 Sport.