Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ancelotti csupa jó hírrel szolgált az Osasuna elleni győzelem értékelésekor!

A Real Madrid trénere elégedetten értékelte csapata idegenbeli sikerét, amelyre szerinte lehet alapozniuk ‘a szezon legfontosabb szakasza előtt’, amelyre Ancelotti bejelentette, hogy sérültjeik is visszatérnek.  

Mint ismert, a Real Madrida második félidei feljavulásának nagyban köszönhetően 2:0-ára nyert az Osasuna otthonában szombat este. Carlo Ancelotti elégedettnek is tűnt meccset követő értékelésében.

“Elégedettek lehetünk mind a győzelemmel, mind pedig a játékunkkal. Egy jó csapat otthonában nyertünk, egy nehéz meccsen, egy jól futballozó ellenfél ellen.” – idézi a blancók hivatalos honlapja az olasz trénert.

“Amikor kellett, szenvedtünk a pályán. Az első félidőhöz képest sokat javultunk a másodikban, ahol a passzjátékunkon is változtattunk, majd vártuk a megfelelő alkalmat a gólszerzésre.” – folytatta Ancelotti.

“Teljesen elégedett vagyok a látottakkal. A szezon legfontosabb szakasza következik a számunkra. Jó állapotban megyünk pár nap múlva az Anfield Roadra, magabiztosan várhatjuk a találkozót. Az önbizalmunkat növelheti, hogy Karim visszatér, Tchouameni gyomorproblémái sem tűnnek komolynak, és Kroos valamint Carvajal is edzésben van már. Mindannyian ott lehetnek a Liverpool ellen.” – fogalmazott Ancelotti, aki szerint a pamplónai győzelemmel versenyben maradtak a bajnoki címért folytatott küzdelemben is.