Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: világbajnok argentin játékos a nyári célpontok között! – sajtóhír

A Football Insider szerint a Premier League listavezetője a nyáron tovább szeretné erősíteni a keretét, elsősorban a középpályás posztokon. 

Így került terítékre annak az Alexis Mac Allisternek a szerződtetése, aki amellett, hogy decemberben világbajnok lett az argentin válogatottal, a liga legjobbjai közé küzdötte fel magát a posztján.

A 24 esztendős játékos kulcsembere a középpálya tengelyében az európai-kupaindulásra hajtó Brightonnak, amely elővigyázatosságból még a katari világbajnokság előtt 2025-ig (plusz egy éves opcióval – a szerk.) meghosszabbította a Boca Juniorstól szerződtetett játékos kontraktusát.

Mindezek fényében, valamint figyelembe véve Mac Allister folyamatosan emelkedő, jelenleg 42 millió euróra rúgó piaci értékét (forrás: Trasnfermarkt), komoly kihívás lehet megállapodni nem csak a játékossal, de magával a Brightonnal is.

Az Arsenal helyzetét ráadásul nehezítheti, hogy a télen Moises Caicedo körüli átigazolási huzavonát követően nem feltétlenül optimális a viszony a két klub között – Persze tudjuk, van az a pénz (…)