Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Tudom, hogy maradni akar, de szerintem az lenne a legjobb ha távozna!”

Még ha nem is indulatosa, mégis kritikus véleményt fogalmazott meg Ansu Fati édesapja az FC Barcelona felé. Bori Fati az El Partidazo de COPE rádióműsorban nyilatkozott fia barcelonai helyzetéről. 

“Nem igazán értem, Ansu hogyan kaphat csupán perceket a szezon során… Az FC Barcelona 10-es számú játékosáról beszélünk!” – kezdte gondolatmenetét kedd este adott interjújában Bori Fati.

“Xavi remek edző és egy nagyszerű ember is. Többször beszéltünk már személyesen is. Tudom, hogy külön odafigyel Ansura, sokat beszélget vele, igyekszik segíteni is őt. Ettől függetlenül nem vagyok edző, pusztán mint édesapa látom, hogy a fiamnak valami nagyon nem jó mostanság.” – folytatta Fati édesapja.

“Ansu imádja a klubot, tudom, hogy nem ért egyet velem, de ettől még úgy gondolom, hogy távoznia kellene, új lehetőségeket keresnie. Szüksége van a megújulásra. Én roppant mód bosszús vagyok, Ő persze továbbra is kitart a Barca mellett, hiszen itt szeretne sikeres lenni… De mégis milyen áron!?” – folytatta az aggódó Bori Fati, akinek aggályai érthetőek azért fia fejlődését is szem előtt tartva: Ansu Fati ugyanis hiába játszott 38 idei tétmérkőzésen, ha hozzátesszük, hogy ezeken a lehetséges 3420 játékpercből 1341-et töltött a pályán, valóban árnyalt a kép (…)