Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: a Chelsea angol válogatott játékosa is kiszemelt? – sajtóhír

A madridi As című sportnapilap szerint a Real Madrid a nyáron jobbhátvéd-poszton erősítene, mégpedig a Chelsea kiválóságával Reece James-szel.

Miután már Dani Carvajal a 32. életévében jár, a spanyol válogatott játékosnak pedig nincs igazából alternatívája /hosszú távú helyettese a blancóknál, egyes hírek szerint a Real Madrid a nyáron jobbhátvéd után nézhet.

Az As szerint a madridiak London felé (is) kacsintgatnak, ahonnan a Chelsea játékosát, Reece James a kiszemelt.

A 23 esztendős angol válogatott jobbhátvéd szerződtetését viszont komolyan át kell gondolniuk a blancóknak, hiszen még ha James-szel meg is állapodnak könnyen, a Chelsea, amely 2028-ig szóló szerződést hosszabbított nemrég a hátvéddel, már jóval nehezebb tárgyalópartner lehet – Reece James jelenlegi, 70 millió eurós, becsült piaci értékéről már nem is beszélve.

Mindemellett a blancók részéről már csak azért sem tűnhet ‘lehetetlen küldetésnek’ James megszerzése, mert a Chelsea-nek a hatalmas nyári-téli költekezése után szűkítenie kell jelentősen a keretét, ráadásul extra bevételre is szert kell tennie financiális értelemben.

Az As beszámolójában azt is kiemeli, hogy a Real Madrid és a Chelsea között korábban az Abramovics-érában (lásd. Thibaout Courtois, Eden Hazard esete) jó kapcsolat állt fent, amelyet az új tulajdonos Todd Boehly színre lépésével új alapokra kell helyezni.