Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az egykori világbajnok argentin klasszis tanácsot adott Messinek

Miközben Lionel Messi jövője továbbra is bizonytalan, az argentinok egykori világbajnok klasszisa is elmondta, hogy mit tanácsolna a 35 éves klasszisnak…

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

Az argentinok 1978-as világbajnok klasszisa, Mario Kempes megosztotta véleményét, hogy mit javasol Lionel Messinek a folyatásra:

“Véleményem szerint Lionel Messi 2026-os vb-részvétele szempontjából az lenne a legjobb, ha addig maradna a PSG-ben. A francia bajnokság kellően erős, fizikálisan talán mégsem annyira megterhelő, mint más topbajnokságok. Ugyanakkor valószínűleg fizikálisan már nem lesz olyan formában, mint a 2022-es vb-n láthattuk.”

A Valencia egykori kiválósága kifejtette Messi titkát is: “Van egy dolog, amiben Messi mindenkit legyőz: akkor fut, amikor futnia kell. Nagyon jól tudja beosztani az energiáját.”

“Nincs jobb csapat egy másiknál. Mi voltunk a legjobbak 1978-ban, Diegóék 1986-ban, ma pedig a 2022-esek. A világbajnokoknak mindig tisztelniük kell az elődöket, lehet, hogy 30 év múlva megint jön egy vb-győztes csapat, nekik is be kell állniuk a sorba” – fűzte hozzá Kempes.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!