Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Be akar kerülni a válogatottba a Fehérvár kapusa

A MOL Fehérvár csapata az utolsó bennmaradó helyek egyikét elfoglalva a kiesés elkerüléséért küzd az NB I aktuális idényében…

A MOL Fehérvár első számú kapusa, Kovács Dániel a Sportrádió Hazafutás című műsorában beszélt személyes céljairól, a piros-fehérek új edzőjéről, Bartosz Grzelakról, valamint csapata Ferencváros elleni hétvégi bajnoki mérkőzéséről:

“A következő célom az, hogy a válogatottba bekerüljek, úgy gondolom, évről évre közelebb kerülök ehhez. Persze ha a csapat jobban szerepelne, akkor a kapitány nagyobb eséllyel hívna be Vidi-játékost. Nekünk is vannak azért válogatott játékosaink, és csupa jó híreket hallunk onnan.”

“Ami nekem nagyon pozitív, az az, hogy a védekezést nagyon kompaktra akarja szervezni, nagyon közel akarja húzni egymáshoz a csapatrészeket, és időszakos letámadást akar csinálni, amikor a szituáció úgy adódik, nem pedig egy ilyen totális presszinget. Szerintem a csapathoz közelebb áll, hogy csak időszakonként támadjunk le” – mondta az új edző, Bartosz Grzelak játékfelfogásáról a 29 esztendős kapus.

A fehérváriak vasárnap a listavezető Ferencváros otthonában vívnak rangadót.

“Kis dolgokon fog múlni ez a meccs. Az fog nyerni, aki jobban fog védekezni, és aki kevesebb hibát fog elkövetni, de az is fontos lesz, hogy a két támadósor hogyan muzsikál. A Fradi még így is favorit, de óriási különbség nem lesz a két csapat között a meccsen. Kis szerencsével nyerhetünk, de azt gondolom, hogy az iksz körüli eredmény a reálisabb” – fűzte hozzá a zöld-fehérek elleni összecsapás kapcsán.