Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megsérült a Napoli gólvágója, veszélybe került az AC Milan elleni BL-meccse is

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli csapata hivatalos oldalán erősítette meg, hogy egy ideig nem számíthat gólerős támadójára, Victor Osimhenre.

 (Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

A Napoli a hivatalos oldalán tudatta, hogy támadójuk, Victor Osimhen sérüléssel tért vissza hazája, Nigéria válogatottjából. A játékos Nápolyban vizsgálatokon esett át, mivel fájdalmat érzett a bal combizmában, és fel is fedeztek egy kisebb sérülést. Arról nem adtak tájékoztatást, hogy meddig nem léphet majd pályára Osimhen, csak annyit közöltek, hogy jövő héten ismét megvizsgálják a támadót.

Az viszont biztos, hogy a 24 éves játékos kihagyja hétvégi, AC Milan elleni bajnokit is, és nem valószínű, hogy ott lesz jövő héten a Lecce ellen sem. Így azonban veszélybe került az AC Milan elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő is.

Osimhen elképesztő formában játszik ebben a szezonban, neki is köszönhetően vezeti magasan a Napoli a Serie A tabelláját. Minden sorozatot figyelembe véve 29 mérkőzésen lépett pályára a jelenlegi idényben, amelyeken 25 gólt és 5 gólpasszt jegyzett.