Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugáliából igazolna kapust a Manchester United – sajtóhír

A Vörös Ördögök már a David de Gea utáni időket tervezik, mert úgy fest, hogy a nyáron továbbáll a rutinos spanyol hálóőr.

(Photo by Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images)

A Manchester United az FC Porto kapusával, Diogo Costával pótolná a szezon végén nagy valószínűséggel távozó David de Geát a Sky Sports értesülései szerint.

A portugál kapuvédő kiváló teljesítményt nyújtott a Bajnokok Ligájában, de mellette a portugál élvonalban is hétről hétre remek formában véd az egész szezonban, így nem is meglepő, hogy a világbajnokságon a portugálok első számú portása volt.

A spanyol hálóőr szerződése pedig a szezon végeztével lejár, amelyet egyelőre nem is kíván megújítani, mert a manchesteriek által kínált feltételekkel nem ért egyet, ennek következtében Diogo Costa iránt már most érdeklődnek az angolok, akivel hosszútávra terveznének, hiszen még csak 23 éves, de már most kiváló teljesítménnyel rukkol elő folyamatosan.

A 11-szeres portugál válogatott kapus a Porto csapatában járta végig az utánpótlást, a csapat felnőtt keretébe 2019-ben került fel. Az igazi áttörés azonban az elmúlt idényben érkezett, amikor beverekedte magát a kezdőcsapatba. Összesen 101 tétmérkőzésen védhette a Sárkányok kapuját, amelyekből 43-at hozott le kapott gól nélkül.