Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szaúd-Arábia: Messi őrültebb szerződést kapna, mint CR? – sajtóhír

Az elmúlt napokban bizarr hírek láttak napvilágot a válogatott ‘szünet’ alatt Argentínában még a világbajnoki siker mámorában úszó, hétszeres Aranylabdás klasszis jövőjével kapcsolatosan.

(Photo by Daniel Jayo/Getty Images)

Mint arról már Mi is többször beszámoltunk, a 35 éves argentin klasszis jövője kapcsán továbbra is kérdéses, hogy vajon folytatja-e a Paris Saint-Germain együttesénél is a következő szezonban. Messi kapcsán már számos lehetőségről lehetett hallani, legújabban például Szaúd-Arábiáról.

A szaúdi bajnokságban már csupán az Al-Nassrnél futballozó Cristiano Ronaldo jelenléte miatt is igen különleges lenne Messi személye, hát még ha figyelembe vesszük, hogy egyes hírek szerint az Al-Nassr egyik, ha nem a legnagyobb bajnoki riválisa, az Al-Hilal szerződtetné nyáron Messit, természetesen őrült összegért.

A L’Equipe című francia lap beszámolója szerint a nyártól újra játékosokat igazolható Al-Hilal (eltiltást kapott a klub – a szerk.) a jelenleg évi közel 197 millió eurót kereső Cristiano Ronaldo fizetésére is jócskán ráemelne, amivel Messi természetesen egyből a világ valaha volt legtöbbet kereső játékosa lenne.

Érdekesség egyébként, hogy a L’Equipe is említi, hogy az argentin klasszis édesapja, a szerződéskötésekkor mindig jelen lévő Jorge Messi az elmúlt időszakban több alkalommal is jár a szaúd-arábiai Rijádban (…) Egy biztos, Messi továbbra sem hosszabbított szerződést a PSG-vel, és amíg ezt nem teszi meg, addig bőven lehet alapja egy esetleges szaúdi folytatásnak is!