Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG játékosokat is adna a Napoli gólvágójáért – sajtóhír

A jelenleg sérüléssel bajlódó nápolyi gólfelelőst a francia sajtó szerint a Paris Saint-Germain is komolyan kiszemelte magának…

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

Az RMC Sports újságírója, Fabrice Hawkins úgy tudja, hogy a Paris Saint-Germain két kölcsönjátékosát, Mauro Icardit és Leandro Paredest is felajánlaná a Napoli számára Victor Osimhenért cserébe, hogy csökkentsék a nigériai gólfelelősért megszabadott 150 millió eurós eladási árat.

A 23 éves nigériai támadó az elmúlt két szezon alatt 62 találkozó alatt 28-szor volt eredményes a nápolyi egylet színeiben, miközben mindkét idény alatt bajlódott sérülésekkel. Osimhen a Serie A magunk mögött hagyott idényét 27 fellépésen 14 találattal zárta, de kihagyásai miatt képtelen volt a bajnokság legjobb góllövői közé emelkedni. Az idei szezonban viszont kevesebb sérülés hátráltatja (bár jelenleg pont harcképtelen), és minden sorozatot figyelembe véve 29 mérkőzésen 25-ször volt eredményes.

Osimhen a Serie A 2022-2023-as szezonjának eddig eltelt részében 23 meccs alatt szerzett 21 góljával az olasz bajnokság legjobb góllövője.

Ugyanakkor természetesen nem csak a PSG szeretné soraiban tudni őt, a hírek szerint a Manchester United és a Bayern München is élénken figyeli őt.