Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brazil tehetséget igazolt a Bayer Leverkusen! – hivatalos

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen hivatalos honlapján keresztül tudatta, hogy szerződtette az América Mineiro fiatal védőjét, Arthur Augusto de Matos Soarest…

(Photo by TF-Images/Getty Images)

A Bayer Leverkusen színeiben folytatja nyártól a pályafutását az América Mineiro mindössze 20 esztendős brazil válogatott védője, Arthur Augusto de Matos Soares. A szerződése 2028-ig fogja kötni a német csapathoz, mely a hírek alapján 7 millió eurót fizetett érte. Az aláírást követően természetesen Arthur nyilatkozott a klub honlapjának. 

 

“Nagyon boldog vagyok, hogy hamarosan a Bayerben futballozhatok. A csapat nagyon ismert és népszerű Brazíliában, rengeteg honfitársam lett kiváló játékos Leverkusenben. Ebben reménykedek én is, mindent beleadok, hogy sikeres legyek a klubnál.” – nyilatkozta Arthur. 

A fiatal Arthur eddig mindent egybe véve 23 tétmérkőzésen lépett pályára az América Mineiro színeiben. Nagy szerepet vállalt abban, hogy Brazília megnyerte az u20-as dél-amerikai bajnokságot, továbbá idén márciusban debütált a felnőtt válogatottban.