Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola elárulta, mikor térhet vissza Haaland

A Manchester Ciy norvég gólgyárosa az elmúlt hetekben sérüléssel bajlódott, azonban már nem kell sokat várni, hogy újra pályára léphessen…

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

A Manchester City menedzsere, Pep Guardiola a pénteki sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy az elmúlt napokban újra a csapattal edző Erling Haaland készen áll a visszatérésre és szombaton pályára léphet a Southampton elleni bajnokin lágyéksérülése után.

A City sztárcsatára március 18-án, a Burnley ellen 6-0-ra megnyert FA Kupa-mérkőzésen sérült meg, amelyen mesterhármast szerzett. A norvég támadót lecserélte Guardiola a 62. percben, ahogyan korábban az RB Leipzig elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben is, így elsőre sokan nem is gyanakodtak sérülésre, később derült ki, hogy Haaland problémákkal küzködik. Végül bár elutazott a norvég válogatotthoz, onnan a sérülése miatt hazaküldték, az elmúlt időszakban pedig előbb külön, majd immár csapattal társaival együtt készült a visszatérésre.

Haaland 28 találattal vezeti a Premier League góllövőlistáját, és minden sorozatot figyelembe véve eddig 42-szer volt eredményes ebben az idényben.