Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ancelotti szerint három alapembere is marad a következő szezonban a Real Madridnál

Habár már csak pár hónap van hátra a szerződéseikből, a Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerint mindhárom alapembere a királyi gárdánál lesz a következő szezonban is.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

A Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerint, Karim Benzema, Luka Modric és Toni Kroos a következő szezonban is a királyi gárdánál marad.

Az említett trió már hosszú évek óta szolgálja a madridi csapatot, azonban mindhármuknak ezen a nyáron jár le a szerződése, ám Ancelotti azt mondta, hogy “már tárgyalnak a hosszabbításról”.

“Úgy gondolom, hogy a végén megoldást fognak találni. Vannak előrelépések, mivel jelenleg is tárgyalnak.”

– mondta Ancelotti.

A Real már megkezdte a felkészülést a jövőre azzal, hogy 2016 óta több fiatal tehetséget is leigazolt a középpályára, többek között Eduardo Camavingát, Dani Ceballost, Aurelien Tchouamenit és Federico Valverdét. Bár Kroos és Modric valamivel kevesebbet játszott ebben a szezonban, Benzema azonban továbbra is a csapat első számú csatára és házi gólkirálya, ráadásul szerdán mesterhármast ért el a Barcelona ellen a Király-kupa-elődöntőjében, ahol mindhárman a kezdőcsapat tagjai voltak.

“Szerintem maradnak a klubnál. Nem az életkoruk alapján kell értékelnünk a játékosokat, hanem az alapján, amit csinálnak. Sokan azt hiszik, hogy ennek a hármasnak nincs olyan fizikai ereje vagy energiája, mint a fiatalabb játékosoknak, de amivel ez a trió rendelkezik a játékmenedzsment terén, az egyedülálló, és ezt sehol a világon nem lehet megszerezni. Ez a tapasztalat egy vele született tehetség: a kor elvesz tőled valamit, azonban vissza is ad belőle valamit.”

– tette hozzá Ancelotti.