Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kalmár: “Dühösek vagyunk, mert meglehetett volna ez a meccs”

Az FC DAC 1904 2-1-es vereséget szenvedett a Slovan Bratislava ellen a szlovák bajnokság (Fortuna Liga) vasárnapi rangadóján…

Az FC DAC 1904 csapatkapitánya, Kalmár Zsolt csalódottan nyilatkozott a Nemzeti Sportnak a mérkőzés végkimeneteléről:

“Nagyon jó meccset játszottunk, mindkét csapat próbálta játszani a focit. Irányítottuk az első félidőt, kialakítottunk két-három jó helyzetet, melyekből gólt szerezhettünk volna. A második félidő eleje meleg volt, nyomtak a hazaiak, de ezután kijöttünk a szorításból, és megszereztük a vezetést. A vezető gólunk után sajnos nem tudom, mi történt. Lehet, mentális blokk alakult ki. Két beadás után kaptunk gólt, pedig erre külön készültünk. Tudtuk, hogy a hazaiak folyamatosan nyomják be a labdákat középre, és ebből próbálnak helyzeteket kialakítani. Dühösek vagyunk, mert meglehetett volna ez a meccs. Fel kell emelnünk a fejünket, hisz már pénteken ismét pályára lépünk.”

“Érdekes volt, de erre is készültünk. Tudtuk, hogy itt mi vár ránk. A megfordított bedobásoknál, szögleteknél, vagy a mezőnyben elkövetett szabálytalankodásokon kívül például hátulról elkaszálták Jannisz Niarhoszt, de a játékvezető még a VAR segítségével sem nézte vissza az esetet. Úgy gondolom, úgy általában jól kezeltük a helyzetet. Azonban három-négy eset után már nehezen viseltük el a spori ítéleteit” – fűzte hozzá Kalmár a játékvezetésről.

“Fantasztikusak voltakóriási hangulatot teremtettek. Pozsonyban győzelmet kellett volna ünnepelnünk. Remélem, pénteken újra megtelik a MOL Aréna, és a hátralévő hat meccset közösen, bárhogyan is, de megnyerjük” – mondta el a szurkolói támogatásról a felvidékiek csapatkapitánya.

A DAC hat fordulóval a rájátszás vége előtt három pont előnnyel vezeti a bajnokságot a Slovan Bratislava előtt.