Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Máris távozhat a Ferencváros legújabb szerzeménye – sajtóhír

Nemzetközi sajtóinformációk szerint az egyik patinás helyi csapat visszacsábítaná hazájába a Ferencváros chilei légiósát…

A Bolavip információi szerint a chilei Universidad Católica le szeretné igazolni a Ferencváros által március elején kölcsönvett chilei légióst, Ángelo Sagalt.

A 29 éves szélsőt a török bajnokságtól a földrengés miatt visszalépő Gazianteptől vették kölcsön az idény végéig, a dél-amerikai csapat pedig ezt követően, nyártól csapna le a játékjogára.

Sagal eddig mindössze négy mérkőzésen lépett pályára a zöld-fehéreknél, ezalatt máris lendületes játékot mutatott, egy gólpasszt is adott, egyelőre még a Fradinál nem dönthettek arról, hogy a kölcsön után nyártól végleg igényt tartanának-e a szolgálataira.

A mindkét szélen bevethető játékos hazájában a Rangers és a Huachipato csapataiban szerepelt, majd 2017 és 2020 között Mexikóban légióskodott a Pachuca és a Juárez színeiben, mielőtt Törökországba igazolt volna. Sagal itt előbb a Denizlispor játékosa volt, a mostani volt a második idénye az előző állomáshelyén.