Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: kihagyja a Milan elleni odavágót a Napoli kulcsjátékosa!

Biztosan kihagyja a szerda esti, AC Milan elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzését a Napoli sztárja, Victor Osimhen.

(Photo by Stefano Guidi/Getty Images)

Nem szolgált jó hírrel Aurelio De Laurentiis a Napoli szimptizánsok számára, a nápolyi alakulat elnöke ugyanis bejelentette, hogy Victor Osimhen nem épült fel a sérüléséből, így nem léphet pályára a szerda esti, AC Milan elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első felvonásában. A gólvágó még hazája válogatottjában szenvedett combizomsérülést, amelyből még nem tudott teljes mértékben felépülni. De Laurentiis azt is elmondta, hogy reményeik szerint az április 18-án esedékes visszavágón már számíthatnak a nigériai játékosra, akinek elévülhetetlen érdemei vannak a Napoli idei remeklésében.

Érdekesség, hogy a két csapat szezonbeli két bajnokijának egyikén sem tudott pályára lépni a nápolyiak gólvágója sérülés miatt. Az első találkozót a Napoli így is meg tudta nyerni 2:1-re, viszont a legutóbbi, április 2-án esedékes összecsapásuk során a Milan nagyon simán, 4:0-ra nyerni tudott a már szinte biztos bajnoknak tekinthető Spalletti-legénységgel szemben.

Victor Osimhen ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 29 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 25 gólig és 5 gólpasszig jutott.