Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megszólalt a Villarreal játékosa Valverde támadásáról

Ahogy arról beszámoltunk, a Real Madrid 3-2-re kikapott a Villarrealtól a La Liga 28. fordulójában, majd a találkozó után a parkolóban is folytatódott két játékos összetűzése…

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

A helyszíni beszámolók szerint a Real Madrid uruguayi sztárja, Federico Valverde a meccs után a parkolóban arcon ütötte Álex Baenát, aki a meccs alatt rendszeresen sértegette őt.

A Villarreal futballistája a meccs után tagadta, hogy olyan dolgokat mondott volna, amelyek a spanyol sajtóban megjelentek, vagyis hogy Valverde párjának elvetélésén gúnyolódott (azóta kiderült, hogy a születendő baba szerencsére jól van). A Villarreal feljelentést tett a rendőrségen a történtek után, Báena pedig a közösségi oldalán osztotta meg gondolatait:

“Múlt szombaton a Real Madrid elleni meccsünk után megtámadott egy profi sporttársam. Az incidenst követően napvilágot láttak olyan állítólagos kijelentések, amelyekben az ő egyik hozzátartozójának fájdalmát kívántam. Azóta – természetesen – semmilyen bizonyítékot nem tudtak bemutatni az ellenem felhozott vádak alátámasztására. Vannak hazugságok, amelyek jobban fájnak az ütéseknél. Jóvátehetetlen kár érte a családomat. Fenyegetnek, sértegetnek bennünket, sőt a családom halálát kívánó privát üzeneteket is kapok. Tegnap jelentettem az esetet a rendőrségnek, innentől hagyom, hogy az igazságszolgáltatás végezze a feladatát. Most már csak az a célom, hogy a játékra koncentráljak, és segítsem a klubomat céljai elérésében.”

Valverde ütéséről a hírek szerint videofelvételek is készültek, így a rendőrségi eljárás során még komoly bajba is kerülhet.