Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: a blancókat legutóbb keserítő Villarreal-játékos érkezhet a nyáron? – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint a Real Madridnál már régebb óta figyelik a két csapat legutóbb, Villarreal-győzelemmel záruló találkozóján remekül futballozó Samuel Chukwueze teljesítményét, aki a nyáron a madridi Marca című lap beszámolója szerint lehetséges átigazolási célpont lehet.

Mint ismert, a 23 esztendős nigériai szélső a hétvégén duplázott a Santiago Bernabéu stadionban, ahol góljai mellett nagyszerű játékával is újra magára irányította a blancók figyelmet.

A Marca értesülései szerint a “sárga tengeralattjáróval” 2024 nyaráig szerződésben álló Chukwueze megszerzéséért könnyen lehet, hogy lépéseket tesz a Real Madrid, amely jó eséllyel szállhat harcba a 24-szeres nigériai válogatott játékosért, akinek piaci értéke 20 millió euróra tehető jelenleg (Transfermarkt).

Chukwueze nagyszerű szezont fut idén, amelyet jól mutat, hogy 40 eddigi tétmérkőzésén 13 gólt és 11 gólpasszt jegyzett. Ami pedig a góloknál és gólpasszoknál is beszédesebb adat: a Villarrealnál 2017 óta a ranglétrát végigjáró játékos a La Liga legjobb támadói közé emelkedett azzal is, hogy meccsenként átlagban kioszt egy kulcspasszt, és kialakít öt helyzetet – Ezek alapján (is) komoly alternatívát jelenthetne Marco Asensio, Rodrygo vagy Vinicius Junior mellett a blancók keretében is.