Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: mégis sikerült megállapodni a lejáró szerződésű középpályással! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint hamarosan új szerződést fog aláírni a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid együttesének középpályása, Marco Asensio.

(Photo by Pedro Castillo/Real Madrid via Getty Images)

A legfrissebb sajtóhírek szerint komoly fordulat állt be Marco Asensio ügyében. A 26 éves középpályást ugyanis az idény végéig köti a kontraktusa a Real Madrid csapatához, ám eddig nem tudtak megállapodni a közös folytatásról. Ennek okán Asensiót több topcsapat, köztük a Liverpool, a Newcastle és az Arsenal is megkörnyékezte, hogy a következő szezontól náluk folytassa a pályafutását. Ezek a pletykák azonban könnyen kútba eshetnek, a források szerint ugyanis a Real hamarosan be fogja jelenteni, hogy szerződést hosszabbítanak Asensioval. Ráadásul nem egy olyan megállapodásról lesz szó, ami 1-2 évre szól, hanem egy olyanról, ami a sajtó értesülései alapján a 2027/28-as szezonig lesz érvényes.

Marco Asensio 2015 nyara óta tagja a Real Madrid keretének. A klub színeiben eddig 272 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 57 gólt és 30 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 25 millió euróra teszi a transfermarkt.