Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szalai Attila érezte, hogy gólt fog szerezni

A Fenerbahce 2-1-es győzelmet aratott a Fatih Karagümrük vendégeként a török bajnokság (Süper Lig) legutóbbi fordulójában…

(Photo by Seskim Photo/MB Media/Getty Images)

A Fenerbahce győztes gólját az isztambuli csapat magyar válogatott hátvédje, Szalai Attila szerezte, aki elégedett volt a találkozó után és a góljára is külön kitért az értékelésben:

“Az első félidőben nem teljesítettünk jól, kaptunk is egy gólt, de úgy gondolom, jól reagáltunk rá. Miha Zajc remek góllal tért vissza és akkor már jól játszottunk, így megfordítottuk a meccset. Nagy erőfeszítéseket tettünk, szóval örülök, hogy három ponttal térhetünk haza egy nehéz idegenbeli meccsről. Így kell folytatnunk. A szöglet előtt éreztem, hogy gólt szerzek és örülök, hogy ez az érzés valóra vált. Arda is kivette a részét belőle, mert remek beadás volt és jó helyzetbe kerültem.”

“Nyolc meccsünk van még a bajnokságból és ott vagyunk a Török Kupa elődöntőjében. Nagyon várjuk a meccseket, mert bajnokok akarunk lenni és kupát is szeretnénk megnyerni. Edzésről edzésre, meccsről meccsre keményen dolgozunk ezért és remélem, hogy a kemény munkával elérjük célunkat” – mondta el a 25 éves védő a további célokról.

A Fenerbahce a második helyen hat ponttal van lemaradva az éllovas Galatasaray mögött, amikor még tíz forduló van hátra a bajnokságból.