Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Agüero: “Cristiano Ronaldo összes szabadrúgásgólja szerencse volt”

Visszavonulása után Sergio Agüero hivatásos streamer lett, legutóbbi adásában pedig Lionel Messi és Cristiano Ronaldo góljait elemezte, ahol páros lábbal szállt bele a portugál támadóba. 

(Photo by Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images)

Az Atletico Madrid, a Manchester City és a Barcelona korábbi támadója, Sergio Agüero miután visszavonult a futballtól, hobbijából, a streamelésből egy teljesen új karriert csinált. A korábbi argentin csatár a minap a Twitchen Lionel Messi és Cristiano Ronaldo legjobb góljait elemezte Spanyolország egyik legismertebb streamerével, Ibai Llanosszal. Amikor pedig választania kellett a két játékos közül, a döntése nem volt meglepő, ismerve, milyen kapcsolatban áll Messivel, azonban a kommentár, amit hozzáfűzött, sok CR-rajongót felbőszíthetett:

“Nézd, honnan szerez gólt. Ugyan… Az összes szabadrúgásgólja csak szerencsének köszönhető. Messi minden szögből tud gólt szerezni. Szerintem Raúlnak is jobbak a góljai, de még Benzemának is!”

– indokolta a választását Agüero.

A streamben megnéztek egy több mint 18 perces videót, ami az argentin és a portugál legjobb pillanatait mutatta be, ám Agüero Cristiano Ronaldo góljainak minőségén is élcelődött:

“Hány szabadrúgásgól volt ebben? A legjobb 20-ból Ronaldo 15 gólja volt szabadrúgás. Messi legjobb 20 góljából 15-ször öt játékost is kicselezett.”

2009-ben Cristiano Ronaldo nyerte el a Puskás-díjat egy gyönyörű góllal az FC Porto ellen még a Manchester United színeiben, amelyet nagyjából 35 méterről lőtt el a kaputól. Agüerót azonban ez sem nyűgözte le:

“Kapushiba volt”

– mondta Heltonra, a Porto akkori kapusára utalva.

Agüero streamje a videón tekinthető meg: