Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Lampard szerint több hétre elvesztették Koulibalyt

Rossz hírt közölt a Chelsea szurkolókkal Frank Lampard a Brighton elleni angol bajnoki mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. 

(Photo by Manuel Reino Berengui/DeFodi Images via Getty Images)

A Chelsea ideiglenes vezetőedzője, Frank Lampard megerősítette, hogy Kalidou Koulibaly kihagyja a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőjének visszavágóját, mert combizomsérülése miatt több hétre kiesett.

A szenegáli válogatott játékos a Chelsea Real Madrid elleni BL-negyeddöntő első mérkőzésének 55. percében sérült meg, helyére pedig a szintén nyáron szerződtetett Marc Cucurella érkezett.

Lampard nem számolt be további sérültekről  a szombati, Brighton & Hove Albion elleni Premier League mérkőzés előtt, de megerősítette, hogy Koulibaly belátható időn belül nem lesz elérhető.

„Egyik meccsen sem lesz elérhető, sem a Brighton, sem a Real ellen”

– mondta Lampard a pénteki sajtótájékoztatón.

“Combizom sérülést szenvedett, és ez inkább hetek, mint napok kérdése.”

Lampardnak most el kell dönteni, hogy kinek szavaz bizalmat Koulibaly helyettesítésére, mivel Cucurella sokat hibázott a Real ellen, de minden bizonnyal ő kap majd lehetőséget a védelemben.

„Csalódás ez neki és nekünk is, de egyben lehetőség is másnak. Nélküle folytatjuk, és remélhetőleg amilyen gyorsan csak tud, rendbe jön.”

– tette hozzá Lampard.