Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: a Bayernt feltüzelheti az előző heti konfliktus! – Guardiola

Pep Guardiola, a Manchester City menedzsere megtartotta a Bayern München elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágója előtti sajtótájékoztatóját, ahol elmondta, hogy csapata a háromgólos előnye ellenére sem érezheti magát győztes helyzetben.

(Photo by Mike Egerton/PA Images via Getty Images)

Mint ismert, a Manchester City 3:0-ra megnyerte a Bayern München elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő első felvonását. A mérkőzés után a bajor sztárcsapatnál Sadio Mané és Leroy Sané egymásnk esett az öltözőben, aminek következményeként Mané nem játszhatott a Hoffenheim elleni bajnokin, valamint klubja pénzbüntetéssel sújtotta. Noha jelenleg nem úgy tűnik, hogy rózsás lenne a helyzet a Bayernnél, Guardiola szerint ez csak még veszélyesebbé teheti az ellenfelet:

Abszolút úgy gondolom, hogy ez a helyzet még jobban feltüzelheti a Bayern játékosait. Néha egy nagy konfliktusra van szükség ahhoz, hogy jobban összeálljon a csapat. El tudom képzelni, hogy milyenek lesznek ellenünk. Higgyenek nekem, a Bayern szerda este a legjobbját fogja mutatni. Meg kell néznünk, hogy tudunk-e úgy játszani, mint az első meccsen, és nagy bátorságot kell mutatnunk ahhoz, hogy rájuk tudjuk erőltetni a játékunkat.

A Bayern München – Manchester City párharc visszavágója szerda este 21 órától veszi kezdetét. A találkozót élőben az M4 fogja közvetíteni.