Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Toni Kroos döntött a visszavonulásról – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint eldőlt, hogy a Real Madrid lejáró szerződésű középályása mit tervez a folytatásban…

(Photo by Gongora/NurPhoto via Getty Images)

Fabrizio Romano beszámolói értelmében a Real Madrid lejáró szerződésű német középpályása, Toni Kroos úgy döntött, hogy további egy évig marad a csapatnál és a visszavonulás helyett hamarosan 2024-ig szóló szerződéshosszabbítást írhat alá a klubnál.

A 33 esztendős világbajnok német középpályás kilenc éve áll a “királyi gárda” alkalmazásában. Kroos ez idő alatt már több mint 400 mérkőzésen viselte a madridi egyesület mezét, a mostani kiírásban például 50 tétmeccsen jutott szóhoz, és bár az elmúlt években többször bajlódott sérülésekkel, még mindig a csapat fontos szereplőjének számít. Kroos az utóbbi időben többször is beszélt arról, hogy nem szeretne más klubnál játszani, így csak az lehetett a kérdés, hogy befejezi-e már most nyáron a pályafutását, vagy marad még a Realnál. Úgy tűnik, a kérdés megválaszolásra talált, az olasz sportújságíró szerint a felek hamarosan megújítják a megállapodást.

Kroos a 2014-es vb-győzelem mellett ötször hódította el a Bajnokok Ligáját, hatszoros klubvilágbajnok, valamint három-három alkalommal nyerte meg a német és a spanyol bajnokságot.

A madridiak előtt 2007-től 2014-ig a Bayern München futballistája volt, menet közben egy idényt kölcsönben a Bayer Leverkusennél töltött.