Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: a tulajdonos kiakadt az egyik játékosra

A Chelsea 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Brightontól, mellyel tovább folytatódott a londoniak hetek óta tartó vesszőfutása…

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Ahogyan arról beszámoltunk, a Chelsea legutóbbi mérkőzése után a hazai szurkolók számonkérték a tulajdonost a csapat gyengélkedése miatt.

A szigetországi sajtó információi szerint Todd Boehly meglátogatta a csapatot az öltözőben, ahol tulajdonostársaival, Behdad Eghbalival és Hansjorg Wyssszel együtt csaknem egy órát töltött el. A Telegraph szerint a tulajdonos megvárta, amíg Frank Lampard befejezi a maga értékelését, majd tudtára adta a csapatnak, hogy a jelenlegi eredmények messze elmaradnak a várakozásoktól, a tabella alsó felében való szereplés pedig “kínos” a klubra nézve.

A tulajdonos “idegesnek” minősítette a csapat viselkedését a pályán, és egyértelművé tette, hogy a teljesítmény elmaradt a testület elvárásaitól. Főleg azok után, hogy az egy évvel ezelőtti érkezése óta több mint 600 millió fontot költött játékoserősítésekre.

A hírek szerint külön kiemelte, hogy mennyire csalódott az egyik játékosban. A Guardian egy forrásra hivatkozva azt írta, egy olyan labdarúgóról van szó, aki a nyáron érkezett a klubhoz (ez lehet Fofana, Cucurella, Sterling, Koulibaly vagy Aubameyang is). A brit sajtó szerint maga a labdarúgó is frusztrált volt amiatt, hogy negatív példaként emelték ki.

Boehly állítólag a beszédét pozitívan zárta, miközben megpróbálta motiválni a csapatot a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája visszavágó előtt.