Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool középpályásával erősít a Brighton! – sajtóhír

A Sky Sports információi alapján a Roberto De Zerbi által irányított Brighton színeiben folytatja pályafutását a Jürgen Klopp vezette Liverpool veterán középpályása, nevezetesen James Milner…

A Sky Sports értesülései szerint nagyon közel van a megegyezés James Milner és a Brighton & Hove Albion között. A rutinos angol középpályás szerződése az idény végén lejár a Liverpoollal, ennek értelmében szabadon tárgyalhat kérőivel. James Milnert a Burnley is szerette volna soraiban tudni, viszont a 37 esztendős játékos elkötelezte magát De Zerbi csapata mellett.

James Milner 2015 nyarán a Manchester Citytől igazolt át a Liverpoolhoz. A rutinos középpályás éveken keresztül a Jürgen Klopp féle együttes egyik meghatározó alakjának számított. James Milner az aktuális szezon során ez idáig 39 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 2 gólpasszt osztott ki, összesen pedig mindent egybe véve 328 találkozón húzta már fel magára a Liverpool szerelését. Társaival nyert bajnoki címet, Bajnokok Ligáját és FA-kupát is többek között.