Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho ismét kifakadt egy játékvezetőre

Az olasz bajnokság (Serie A) szerdai mérkőzései között az AS Roma 1-1-es döntetlent ért el az újonc Monza vendégeként…

(Photo by Alessio Morgese/NurPhoto via Getty Images)

Az AS Roma vezetőedzője, José Mourinho szokásához híven ezúttal sem volt elégedett a mérkőzés játékvezetőjével, Daniele Chiffi teljesítményét a valaha volt legrosszabb bírói produkciónak nevezte:

“Ő a legrosszabb játékvezető, akivel pályafutásom során találkoztam. Pedig sok rossz játékvezetővel volt már dolgom. Általában akkor beszélek róluk, amikor közvetlenül befolyásolják a játékot. Ebben az esetben szerintem ez nem igaz, de borzalmas, hogy nem köt emberi kapcsolatot senkivel, nem empatikus és piros lapot ad annak a játékosnak, aki a 96. percben a kimerültség miatt elcsúszik.”

“Ha lenne harminc egyforma képességű játékosom, akkor könnyen választanék. Mi vagyunk az egyetlen olyan klub, amelynek nincs olyan kerete, mint amit a pozíciója mutat, de ott vagyunk az Európa-liga elődöntőjében és két meccset játszunk a döntőért” – tette hozzá a portugál szakember.

Eközben a hazaiak vezetőedzője, Raffaele Palladino szerint a játékvezető jól tette a dolgát, a rómaiak viszont túlzásokba estek:

“Én nem a vezető bíróra voltam dühös, hanem a negyedik játékvezetőre. Chiffi talán a legjobb volt, akit a meccsünkre küldtek. Szerintem nem hibázott. Viszont ennyi reklamálást, mint amit a római kispad lerendezett, az hihetetlen. Több energiát elpazaroltam arra, hogy őket figyeltem, mint a saját csapatomat. Amit műveltek, az botrányos volt, ezt róttam fel a negyedik játékvezetőnek. A játékvezető remek volt, gratuláltam is neki a meccs végén” –  vélekedett a Monza trénere.