Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: a Championship-ben dolgozhat tovább a korábbi Bundesliga-győztes hátvéd! – hivatalos

Az angol másodosztályú bajnokság (Championship) az elmúlt hétvégén véget érő szezonjában a 11. helyen végőz Watfordnál máris bejelentették, hogy a csapat új menedzser, Valérian Ismael lett.

 

A korábbi kiváló francia középhátvéd, pályafutása legnagyobb sikereként háromszoros német Bundesliga-győztes Ismael neve már az edzői pályán sem cseng ismeretlenül, hiszen a 47 esztendős szakember visszavonulását (2009 júliusa) követően számos kispadon ült már, mint például:  Hannover; Wolfsburg; Nürnberg; LASK Linz; Barnsley; West Bromvich Albion; legutóbb pedig 2022 márciusa és októbere között a török Besiktas.

“Az, hogy már májusban bejelentettük az új menedzser személyét, lehetőséget biztosít a számunkra, hogy a lehető leghatékonyabban felkészüljünk a következő idényre. Örülünk, hogy Valérian személyében nem csak játékosként, de már vezetőedzőként is rengeteg tapasztalatot gyűjtő menedzsert jelenthetünk be. Izgatottan tekintünk a ránk váró időszakra!” – kommentálta a bejelentést a Watford technikai igazgatója, Ben Manga.

Érdekesség, hogy a korábban szebb napokat is látott “darazsak” azóta, hogy 2012-ben Gino Pozzot kinevezték menedzsernek, már 19 különböző szakember irányította vagy menedzserként vagy megbízott menedzserként a csapatot (az elmúlt 4,5 évet tekintve ez a szám 11 – a szerk.). Mindez azt is jelenti, hogy átlagosan 206 naponta váltják egymást a Watford kispadján a különböző szakemberek – Valérian Ismael minden bizonnyal nem úgy tervezi, hogy 2023 december 6-ával már nem dolgozik új csapata élén (…)