Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: óriási az érdeklődés a DVTK utolsó hazai meccse iránt

Az NB II-ből már biztosan bajnokként feljutó Diósgyőri VTK utolsó hazai mérkőzésére a klub tájékoztatása szerint hatalmas az érdeklődés…

 

A Diósgyőri VTK hivatalos oldalán adott tájékoztatást róla, hogy szerdáig elővételben már 9 ezer jegy kelt el a vasárnapi, ETO FC Győr elleni hazai mérkőzésre, melyen a csapat bajnokavatását fogják tartani.

A legjobb helyek gyakorlatilag már hétfő estére elfogytak, a jegyvásárló kedv azonban nem csökken, ezért aklub úgy döntött, hogy ezen a találkozón a T és U szektorok helyett az X szektorban helyezi el a vendégszurkolókat. A döntésnek köszönhetően így az R, az S és a T szektorok is a hazai szurkolók rendelkezésére állnak.

“Fantasztikus érzés lesz ismét csordultig telt stadionban szurkolni, de az Ultras Diósgyőrrel egyeztetve ismételten arra kérjük a szurkolókat, hogy a villamossín felőli ultraszektorokba csak azok vásároljanak belépőjegyet, akik a szervezett csoportokkal közösen 90 percen keresztül állva szeretnének szurkolni, mindenki más számára a többi szektor áll rendelkezésre” – nyilatkozta Martini Emil, a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda vezetője.

“Kérünk mindenkit, a szokottnál is jóval hamarabb érkezzen és legyen kicsit türelmesebb, hiszen sokan lesznek olyanok, akik most először látogatnak ki a DVTK Stadionba, vagy pedig már nagyon régen voltak kint. Ezúton is szeretnénk megkérni mindenkit, hogy a lefújás után maradjon a helyén és ne menjen be a pályára, hiszen az ultrák is a lelátón szeretnék emlékezetessé tenni az estét, a klubbal egyeztetve a hivatalos protokoll és díjátadó után a stadionon kívül a meccs után a kinti színpadon is lesz lehetőségünk együtt ünnepelni a csapattal. Várunk mindenkit szeretettel, hajrá, Diósgyőr!” – tette hozzá a vezető.

A mérkőzés előtt különböző programokkal és koncertekkel várják az érdeklődőket és a meccs utáni bajnokavatót követően is ünnepséget fognak tartani a stadion környékén.