Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlt, milyen néven versenyez a Fehérvár a MOL kilépése után – HIVATALOS

Azok után, hogy a MOL nem folytatja a Fehérvár csapatának támogatását, szombat délelőtt a klub is közzétett egy rövid közleményt…

 

A (MOL) Fehérvár hivatalos közleményben erősítette meg, hogy mivel a MOL Nyrt. nem kívánta meghosszabbítani a csapatszponzorációs együttműködését a klubbal, az együttes a következő szezonban Fehérvár FC néven versenyez.

A fehérvári csapat kijelentette, hogy a klub tulajdonosa és vezetősége a fentieket is figyelembe véve dolgozza ki a jövőre vonatkozó pénzügyi és szakmai terveket.

A MOL a nemzeti bajnokság színvonalának javulása, illetve a magyar labdarúgásban körvonalazódó szervezeti változások miatt döntött úgy, hogy 2010-től szponzorként lép be a magyar labdarúgó-bajnokságba. Az együttműködés nyomán a székesfehérvári klub a nemzeti bajnokság meghatározó csapatává vált és tisztességgel helytállt az európai kupaporondon is.

A futballklub ez idő alatt három bajnoki címet szerzett (2011, 2015, 2018), elhódította a Magyar Kupát (2019) kétszer lett Szuperkupa győztes (2011, 2012) és két alkalommal bejutott az Európa liga csoportkörébe (2012, 2018). Mindemellett a klub több játékost adott a válogatottnak.