Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért Németországba a Liverpooltól távozó középpályás! – Hivatalos

Visszatért a német élvonalba (Bundesliga) Naby Keita. A Liverpooltól a szezon végén távozó középpályás ugyanis már alá is írt új állomáshelyén, a Werder Bremennél.

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

Igaznak bizonyult korábbi beszámolónk, miszerint Naby Keita a Werder Bremen csapatánál folytathatja a pályafutását. A brémai alakulat ugyanis nemrég hivatalos csatornáin bejelentette, hogy megegyeztek a guineai játékossal, aki a hírek szerint 3 évre kötelezte el magát új csapatánál. Keita számára nem lesz ismeretlen a Bundesliga világa, hiszen két évet már lehúzott az RB Leipzig színeiben, mielőtt a Liverpoolhoz szerződött. A 28 éves játékost a szerződése még e hónap végéig a Liverpoolhoz köti, ezt követően fog csatlakozni a Werderhez, akik így ingyen szerezték meg a rutinos futballistát.

Naby Keita összességében 5 évet töltött el a Liverpool csapatánál, akik 2018 nyarán 60 millió eurót fizették érte a Leipzignek. A nagy tehetségként számon tartott Keitát azonban angliai karrierje során rengeteg sérülés hátráltatta, így nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket. Mindent egybevéve 129 mérkőzésen lépett pályára a “Vörösök” mezében, 11 gólt és 7 gólpasszt jegyzett, valamint minden lehetséges trófeát megnyert a Jürgen Klopp vezette alakulatnál.